Society
Sociaal kapitaal en Organisatie

Zeal, beziel je organisatie!

Een pleidooi en een espresso van inspiratie om te bouwen aan bezielde, mensvriendelijke organisaties.
17.05.2018
Vlerick Business School Brussels Campus

Onze organisaties staan onder druk. Management onzin leidt de aandacht af van wat er echt toe doet. Verandering loopt moeizaam. Organisatiestructuren hinken achterop. Onze maatschappij wordt geconfronteerd met steeds grotere uitdagingen.

Bezielde organisaties zijn deel van de oplossing. Organisaties die met focus en effect hun doelen realiseren, zich vlotjes veranderen en aanpassen aan de dynamische realiteit, nieuwe, mensvriendelijke en inspirerende vormen aannemen én een zinvolle bijdrage leveren.

Dat is waar ZEAL om draait. ZEAL gaat over het leggen van de puzzel. Over het bouwen van zinvolle organisaties met een maatschappelijk positieve impact. ZEAL staat in het Engels voor: ‘Enorme energie en enthousiasme bij het nastreven van een hoger doel’. ZEAL is een letterwoord en omschrijft vier praktijken waarmee je aan de slag kan gaan. ZEAL klinkt als teal… de blauwdruk voor toekomstige organisaties.

Kim Oostvogels neemt je tijdens deze boekvoorstelling mee in een bezield verhaal. Werk je in of met een organisatie? Wil jij het verschil maken? Schrijf je dan snel in voor de boekvoorstelling op 17 mei te Vlerick Business School Brussels Campus!

Opgelet: de plaatsen zijn beperkt!

Schrijf nu in