BRINGING DATA TO LIFE

WIJ HELPEN U OM DATA TE VERTALEN IN INZICHTEN EN FANTASTISCHE ACTIES

Slimme organisaties beheren de explosie aan data. Ze distilleren nuttige data tot inzichten en vertalen deze in slimme acties. Ze gebruiken realtime data om de klant- en medewerkerervaring te verbeteren en zijn zo een stap voor op de concurrentie. Real-time, predictive en prescriptive analytics zijn vandaag essentieel. Een op analytics gestoeld business model vereist gerichte expertise en skills. Het gaat niet enkel om tools, maar om algoritmes, wiskunde en nog veel meer. Met onze bewezen methodologieën en op maat gemaakte tools komt u tot de juiste inzichten om uw business in de goede richting sturen.

Neemt u nog steeds beslissingen gebaseerd op buikgevoel?

Bewaakt en voorspelt u de performantie van uw processen?

Monitort u de interactie tussen uw klanten en de organisatie?

Zou u graag de tevredenheid van klanten en personeel kunnen voorspellen?

Leidt feedback van klanten tot betere diensten?

Vertaalt u data in waarde?

Wij helpen u om data te vertalen in inzichten en fantastische acties.

Wij helpen klanten om een concurrentieel voordeel te creëren door op een efficiënte manier data te verwerken.
Wij brengen uw data tot leven door oplossingen te ontwikkelen gebaseerd op een diepgaand inzicht in uw zaak en sector.
Met geavanceerde analytics en technieken rond machine learning creëren wij inzichten en voorspellingen die een antwoord bieden op
uwgrootste uitdagingen.

AI & Predictive Analytics

Zeer accurate zelflerende modellen voorspellen het klantengedrag tijdens de volledige levenscyclus. De waarschijnlijkheid tot aankoop, vragen voor de klantendienst, verloopgedrag en meer.

 Realtime Dashboards

Real-time dashboards visualiseren alle relevante externe en interne data en indicatoren om uw business de beste richting te geven.

 Data Monetization

Ontdek zaken in uw data die u nooit eerder opmerkte. Data zou wel eens een van uw meest waardevolle bezittingen kunnen zijn. Weinig bedrijven maximaliseren het economische voordeel van data. Data monetization creëert toaal nieuwe businessmodellen en inkomensstromen.

 Customer & Employee Analytics

Begrijp hoe klanten en medewerkers interageren via meerdere kanalen, hoe betrokken ze zijn (advocacy) en hoe eenvoudig het voor hen is om de doelen te bereiken die ze hebben vooropgesteld (effort).

 Contact Center Analytics

Monitor alle aspecten van een contact center, zowel vanuit het perspectief van de medewerkers als van de klanten. Verbeter zo de klantentevredenheid en de economische aspecten van het contact center.

 Data Governance

Let erop dat uw bedrijf een betrouwbaar programma voor gegevensbeheer heeft zodat de kwaliteit van uw data niet wordt aangetast en u GDPR-conform blijft.

Onze insights
Recente nieuwsberichten en downloads

View all insights

Our experts

Jan Bellaert
Vincent Defour
Dorothée Laire

Möbius supports organizations by designing and implementing the best business solutions at their strategic moments. Together with our customers we realize impact and bring strategy into practice.